Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KORONA VIRUS

 KORONAVÍRUS - ÚJPEST ⚠️
❗️ ÚJPESTEN BEZÁRNAK AZ ÓVODÁK, BÖLCSŐDÉK SZERDÁTÓL ❗️

Szerdától (március 18-tól) bezárnak az óvodák, bölcsődék Újpesten. Ezt a döntést hozta Déri Tibor polgármester az alpolgármesterekkel és szakmai vezetőkkel egyetértésben.

A legfontosabbak:
✔️Hétfőn és kedden lehetőség szerint csak az vigye óvodába, bölcsődébe gyermekét, aki semmilyen más módon nem tudja megoldani a felügyeletet.

✔️Jövő hét elején az óvodavezetőkkel együtt kialakítják az ügyeleti rendszert. Az önkormányzat minden rászorulónak segít, senkit nem hagynak ellátás nélkül.

✔️Arra kérik a szülőket, hogy ha egy mód van rá, ne a nagyszülőkre bízzák a gyermekek felügyeletét, mert ők a koronavírus által legveszélyeztetettebb korosztály.

✔️Azoknak a szülőknek, akik otthon kell maradniuk gyermekükkel és emiatt jogvitába keverednek munkáltatójukkal, az önkormányzat jogsegélyszolgálatot hoz létre.

article preview

KORONAVÍRUS - ÚJPEST ⚠️

❗️ ÚJPESTEN BEZÁRNAK AZ ÓVODÁK, BÖLCSŐDÉK SZERDÁTÓL ❗️ Szerdától (március 18-tól) bezárnak az óvodák, bölcsődék Újpesten. Ezt a döntést hozta Déri Tibor polgármester az alpolgármesterekkel és szakmai vezetőkkel egyetértésben. A legfontosabbak: ✔️Hétfőn és kedden lehetőség szerint csak az vigye óvodába, bölcsődébe gyermekét, aki semmilyen más módon nem tudja megoldani a felügyeletet. ✔️Jövő hét elején az óvodavezetőkkel együtt kialakítják az ügyeleti rendszert. Az önkormányzat minden rászorulónak segít, senkit nem hagynak ellátás nélkül. ✔️Arra kérik a szülőket, hogy ha egy mód van rá, ne a nagyszülőkre bízzák a gyermekek felügyeletét, mert ők a koronavírus által legveszélyeztetettebb korosztály. ✔️Azoknak a szülőknek, akik otthon kell maradniuk gyermekükkel és emiatt jogvitába keverednek munkáltatójukkal, az önkormányzat jogsegélyszolgálatot hoz létre. Elérhetőség: jogsegély@ujpest.hu

Kedves Szülők!

Kerületünkben az óvodák március 18-tól ügyeleti rendszerben vannak nyitva. Ügyeletes óvodák: Aranyalma Óvoda, Virág Óvoda,  JMK óvoda, Csányi Óvoda Bőrfestő Óvoda.

Az óvodai ügyeletet azon családok vehetik igénybe, ahol a szülők stratégiai fontosságú munkahelyen dolgoznak ( egészségügyi dolgozók, rendfenntartók, katasztrófa védelmi dolgozók, élelmiszer üzletekben dolgozók...stb), továbbá azok az egyedülálló szülők, akiknél a munkahely nem engedélyezi a távolmaradást, és erről a munkahely nyilatkozik.

Szeretném megköszönni Önöknek azt a felelősségteljes magatartást, amit ebben a nehéz helyzetben tanúsítanak, és bízom benne, hogy erőfeszítéseinknek hála nemsokára újra itt az óvodába köszönthetjük a gyermekeket.

Köszönettel

Kovácsné Szalárdy Ágnes

intézményvezető

 

 
 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Április / 2020 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 39412
30 nap: 4166
24 óra: 155