Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Óvodák újranyitása

Kedves Szülők!

Déri Tibor Polgármester Úr tájékoztatása szerint 2020. június 2-ától a Budapest főváros területén működő óvodák és bölcsődék a vészhelyzet előtti szokásos rendben működnek, a gyermekek  óvodai nevelésben való részvétele a korábbi jogszabályok szerint történik.

Az óvoda látogatásához nincs szükség munkáltatói igazolásra, sem szülői nyilatkozatra. A létszámbeli korlátozások is hatályukat vesztették.

Kérem a Kedves Szülőket, hogy óvodai ellátás igényüket május 25-ig 8-12 óra között jelezzék az óvoda felé, hogy az étkezést a gyermekeknek biztosítani tudjuk!

Ebédbefizetés június hónapra május 25-26-án ( hétfőn, kedden) lesz 8-12 óra között. Kérjük, hogy a készpénzes befizető szülők jöjjenek be, az ingyenes étkezési kedvezményes gyermekek étkezését, ha a szülő jelzi az igényt megrendeljük.

Felhívjuk továbbá a Kedves Szülők figyelmét, hogy az óvintézkedések továbbra is élnek mindkét óvodában.

A bejáratnál kézfertőtlenítési lehetőség van.

A szülők a bejáratig kísérhetik a gyermekeket, ahol kézfertőtlenítés után egy óvodai dolgozó fogja átvenni, és bekísérni a kicsiket. Ha a gyermekek az udvaron tartózkodnak, akkor kérem, hogy jelezzék az óvodapedagógusnak érkezésüket, és a dadus néni fogja bekísérni, és átöltöztetni a gyerekeket. Ha délután a gyermekek a teremben vannak, úgy kérem, hogy az öltözőig jöjjenek be, és ott kérjék dadus néni segítségét.

Kérjük, hogy lehetőleg minél kevesebb időt töltsenek az óvoda területén.

Az épületben minden esetben csak maszk használatával lehet belépni.

Kérjük, hogy a behozott váltóruhákat, alvókákat minden délután vigyek haza, és másnap tiszta váltóruhát és alvós játékot hozzanak a gyerekeknek.

A termeket a dadus nénik naponta több alkalommal is fertőtlenítik, hét végén pedig az önkormányzat megbízásából egy  szakember végez kolloidos fertőtlenítést az épületben.

Amennyiben fertőző betegségre utaló tüneteket fedeznek fel a gyermekeken, vagy családtagokon, kérem haladéktalanul jelezzék az óvodának.

Megértésüket, együttműködésüket előre is köszönöm!

 

A mielőbbi viszontlátásra!

Kovácsné Szalárdy Ágnes

intézményvezető

 

 

 
 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Június / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 49820
30 nap: 5055
24 óra: 123